Bedrijven

Heeft u thuis onze koffie geproefd en bent u enthousiast geworden? Of bent u op zoek naar een fijne koffiebeleving en een betaalbare maar toch speciale koffie voor op het werk? Wilt u een koffie uit ons assortiment of wellicht een andere smaak proberen? Dat kan, ongeacht het volume dat u verbruikt. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Wij kunnen u niet alleen helpen met de keuze voor een koffie, maar ook alle bijbehorende producten en diensten leveren die nodig zijn voor een onbezorgd koffiemoment. Wij inventariseren uw huidige situatie en brengen een advies uit dat rekening houdt met door u gestelde randvoorwaarden. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie, hoe bijzonder of afwijkend deze ook schijnt te zijn. Maar we doen meer!

Als zakelijke klant heeft u een eigen account en kunt u zien wat u heeft besteld en wat de status van uw gedane bestelling is. Ook kunt u bij storingen 24/7 contact met ons opnemen. Onze medewerkers vinden het leuk om orders klaar te maken voor verzending, maar nog leuker vinden ze het om uw serviesgoed te voorzien van uw eigen logo.

Geeft u ons de kans om uw koffiesituatie te inventariseren, dan zullen wij die kans met beide handen aangrijpen. We komen bij u langs op de zaak of we ontvangen u met alle plezier in ons Experience center, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen doornemen en u onze koffie kunt proeven. Wilt u een afspraak met ons maken of geheel vrijblijvend extra informatie ontvangen, neemt u dan contact op via info@masterbean.nl.

Koffie op de zaak