SPONSORING

Integratie op de arbeidsmarkt

MASTER BEAN heeft sponsorconcepten voor bedrijven of instellingen die duidelijk willen maken dat hun organisatie de inzet van mensen met een arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt belangrijk vindt. Door producten van MASTER BEAN weg te geven aan haar werknemers, klanten of aspirant-klanten wordt actief gepoogd deze consumenten de continue voordelen en geneugten van het inclusieve ondernemerschap van MASTER BEAN te laten proeven en beleven.

Supporters van MASTER BEAN worden daarbij gevraagd om na te denken over de kwaliteit van de producten en aangezet om na te denken over het feit dat ze zijn vervaardigd met behulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van goede kwaliteit met de inzet van mensen met een arbeidsbeperking moet er hopelijk toe leiden dat een ieder zich realiseert dat speciaal gewoon speciaal is... en dat is uitstekend.

Hebben we uw interesse gewekt en/of wilt u ook sponsor worden van MASTER BEAN en uw medewerkers een speciaal presentje (mee)geven? Wij komen graag met u in contact en zijn te bereiken via info@masterbean.nl. Naargelang uw wens nemen we daarna schriftelijk of telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en/of u van extra informatie te voorzien.