VERZENDING EN RETOURNEREN

Shipment

Uw bestelling wordt uiterlijk de volgende werkdag verzonden met DHL. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u via e-mail een trackingcode, waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Return

Ook indien er geen sprake is van non-conformiteit kunt u producten die u online koopt binnen 30 dagen retourneren, tenzij het verse producten zijn want daarvoor geldt een termijn van 14 dagen. Als u een product wilt omruilen of retourneren verzoeken wij om contact met ons op te nemen via info@masterbean.nl of +31-26-3193319. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Koffie is een natuurproduct dat wij met veel zorg ambachtelijk branden. Hoewel het brandproces volledig automatisch gestuurd is kan de smaak van de koffiebonen afwijken van wat u gewend was. Mocht u dit waarnemen, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Wilt u een artikel retourneren en is er geen sprake van een defect of een gebrek, dan is dat uitsluitend mogelijk indien de producten compleet en in originele verpakking worden teruggestuurd binnen een termijn van 30 dagen (of 14 dagen indien het voedselwaren zijn). Voedselwaren die geopend zijn kunnen niet meer geretourneerd worden. U dient hierbij een kopie van de pakbon of de (kopie) factuur mee te sturen in de verpakking.

De verzending in geval van retournering komt voor uw rekening. Deze wordt niet vergoed.